Wat de pot schaft

dagverse maaltijden service

Onze missie is “lekker en gezond eten voor iedereen”

Wat ooit begon als hobby is  uitgegroeid tot het initiatief voor “Wat de pot schaft”.
Voor anderen koken vindt Inge Hoogendoorn heel mooi en dankbaar.
De maaltijden-service biedt senioren en ook gezinnen en  jongeren de mogelijkheid om mee te liften met het gevarieerde weekmenu: iedere week een nieuw en wisselend menu.
Door ons unieke concept kunt u genieten van VERSE, met liefde bereide maaltijden.
Kwaliteit, versheid en smaak staan voorop en dat proef je!
Omdat wij dagelijks vers koken, kunnen wij ook probleemloos rekening houden met uw dieet of speciale wensen.

Inmiddels is “Wat de pot schaft” in Lith, Oss en omgeving al een begrip.
Op feestjes in de omgeving verzorgen wij buffetten en bedrijven maken ook graag gebruik van onze buffetten en dagverse maaltijden voor medewerkers.

Haar inspiratie haalt Inge uit oude Hollandse recepten van haar moeder en oma’s en natuurlik  allerlei nieuwe recepten, kookavonden met vriendinnen en diverse buitenlandse keukens. In principe verwerkt zij streekproducten in haar maaltijden.
Wij gebruiken geen halfproducten en kunstmatige toevoegingen en alleen verse producten: verse en zelf bereide maaltijden zijn namelijk lekkerder en gezonder!

In de gezellige, ambachtelijke keuken kookt ons team met passie uw dagelijkse maaltijd. Ruime horeca-ervaring, opleiding en benodigde vergunningen zorgen voor professionaliteit in hygiëne, regels en voorschriften.
Wij houden ons aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheden (ADH) groenten en vlees, zo krijgt u voldoende vitaminen.
Met diëten of speciale wensen houden wij graag rekening, deze kunt u gerust met Inge bespreken. En bent u een grote eter? Ook daar houden we rekening mee!

Als u door omstandigheden of uw hoge leeftijd niet meer zelf kunt koken, bezorgen wij uw maaltijd tot in de keuken.
Iedere dag bedenken wat je wilt eten, boodschappen doen, koken… daar heb je niet altijd tijd voor of zin in.  Wij doen niets liever!

Wij bezorgen de maaltijden op Maandag en Woensdag tussen 13.00 en 17.00 uur bij u thuis.
Afhalen kan ook.

Eet smakelijk!

Gezond en gevarieerd eten

Onze maaltijden bestaan altijd uit de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH) groenten, vlees/vis en aardappels en daarbij krijgt u een fris bijgerecht.  Al onze maaltijden worden VERS bereid in onze AMBACHTELIJKE keuken en in hoogwaardige verpakking luchtdicht geseald. Wij gebruiken geen kunstmatige toevoegingen! Ook voor diëten kunt u bij ons terecht, bijvoorbeeld koolhydraten-arm.

0
JOUW BESTELLING
X